Bli med på Den store sluttedagen 20. oktober

Bli med på Den store sluttedagen 20. oktober

Tenker du på å slutte å røyke, men ikke funnet den rette anledningen? Gjør et forsøk på Den store sluttedagen 20. oktober, da vel!

Frisklivssentralen i Hurum og Røyken vil du finne på stand rundt på kjøpesenterne mandag 20. oktober fra kl 16-18. Du finner oss på Sætre, i Røyken og på Slemmestad. Her kan du spørre oss om tips og råd, få med nyttig materiell eller meldre deg på røykesluttkurs hos oss :)

En dag uten røyk kan gjøre forskjell. Du får erfaring du kan bruke videre, uansett om du ender opp som røykfri, eller må gjøre et nytt forsøk senere. Vi håper denne dagen er den første av flere røykfrie dager.  Hvert slutteforsøk øker sjansen for å lykkes til slutt.

I tillegg til oppfølging hos frisklivssentralen i Hurum og Røyken, vil Røyketelefonens veiledere tilbyr døgnåpen sluttehjelp både på nett og på telefon, så du er ikke alene. Gruer du deg, eller trenger motivasjon, kan en prat med en erfaren veileder være til god hjelp. Følg Slutta – din røykeslutt på Facebook for oppdateringer om Den store sluttedagen og tips både før og etter dagen. Der kan du også lese om andres erfaringer med det å slutte.

15.10.2014 17.23