Våren er godt i gang på friskliv!

Våren er godt i gang på friskliv!

Frisklivssentralen i Hurum og Røyken flyttet i vinter inn i nye lokaler på Røykenbadet. Timeplanen for frisklivssentralen våren 2017 inneholder derfor nye aktiviteter som trening i basseng og spinning. Det er også flere andre aktiviteter som skjer frem mot sommeren!

Nye lokaler og flere aktiviteter:
 
Frem til sommeren kan vi tilby utegrupper, styrketrening i sal, spinning og trening i basseng. Vi har veldig tro på at folk kan trene sammen i grupper, og er derfor fornøyd med at vi kan tilby et variert spenn av aktiviteter både innendørs og utendørs.

Les mer om timeplanen her.

Bra mat-kurs

Et nytt Bra mat-kurs er like rundt hjørnet og starter 9.mai. Kurset arrangeres i Klokkergården (Frivilligsentralen) i Kjekstadveien 1 i Røyken sentrum. Kurset går over fem ganger og kursavgiften er på 550 kroner, og inkluderer kokebok. Fortsatt ledige plasser!

Les mer om kurset her.

Ut på tur-gruppe i Hurum og Røyken

Frisklivssentralen har i samarbeid med DNT Drammen og omegn og frivilligsentralene i Hurum og Røyken, startet opp Ut på tur-grupper. Det blir ulike turer i marka både i Hurum og Røyken på onsdager frem til slutten av juni, og Turistforeningen har kurset turledere.

Vil du være med? Les mer om Ut på tur-gruppen, de ulike turene og oppmøtesteder her.

 

 

 

 

 

03.05.2017 22.49